BIST9.524,59%-0,06
USD32.526%0.17
EURO34,7347%0.23
ALTIN2.488,33%1.06
Teknoloji

PUBG Mobile için ‘2.0’ yakında geliyor. Yenilikler neler olacak?

Dünyanın en popüler oyunu ünvanını mobil tarafta bir süredir kaybetmiş durumda olan PUBG Mobile, Tencent sebebiyle sessiz günler geçiriyor.

Abone OlGoogle News
11 Ocak 2021 14:34

Tencent tarafına yapılan baskılar ve kısıtlamalardan oldukça etkilenen PUBG Mobile, işin içine hileler de girince pek çok oyuncusunu kaybetti. Bunların yanında Twitter üzerinden yapılan yeni bir paylaşıma göre PUBG hem masaüstü versiyonunda hem de PUBG Mobile tarafında 2.0 sürümü geliyor.

PUBG ve PUBG Mobile 2.0 birkaç ay içinde geliyor 

Eylül ayında PUBG Mobile’ın en son güncellemesi, yenilenen Erangel 2.0 haritasıyla birlikte oyuna büyük bir revizyon getirmişti. Oyuncularını bu noktada üzmeyen PUBG Mobile, yenilikleri bu sürümle birlikte oyunseverlerin beğenisine sunmuştu.

PUBG Mobile, 1.0 sürümüyle görsel değişiklikler, sistem iyileştirmeleri ve yenilenmiş bir harita ile oyuna büyük bir revizyon geçirmişti. Şimdi ise PlayerIGN Twitter hesabı üzerinden PUBG’nin her iki versiyonu için de 2.0 sürümünün geliştirildiğini duyuruyor.

Yapılan paylaşımda, geliştiricilerin PUBG 2.0 ve PUBG Mobile 2.0 üzerinde çalıştıklarının doğrulandığı söyleniyor. Küresel duyurunun yolda olduğunu aktaran PlayerIGN, konu hakkında video çekmeyi düşündüğünü belirtiyor.

Peki yeni sürüm ile oyunseverlere neler sunulacak?

Öncelikle PUBG Mobile 2.0 sürümünün kod adının Project XTRM olduğu bildiriliyor. PUBG mobile Lite geliştiricisi, Seoul Head Quarter imzasının olduğu söylenen sürümde; PC’ler, oyun konsolları ve mobil cihazlarda çapraz platform özelliği desteğiyle piyasaya sürüleceği aktarılıyor.

Çapraz platform uyumluluğunun yanında pek bir detay bilinmeyen sürüm için oyuncuların bu yılın mayıs ayını beklemesi gerekiyor. PUBG 2.0, PUBG serisinde dört gözle beklenen tek şey değil ayrıca, Dead Space’in yaratıcısı Glen Schofield’ın bağlı olduğu stüdyosu Striking Distance’ın PUBG evreninde geçecek olan The Callisto Protocol adlı oyun üzerinde çalıştığı duyurulmuş ve heyecan yaratmıştı. İşte oyunun fragmanı:

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar