BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Teknoloji

WhatsApp'a iki bomba özellik geliyor

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Geçtiğimiz haftalar içinde süreli mesaj, gelişmiş duvarkağıdı seçenekleri, yenilenen depolama alanı yönetimi gibi yeni özellikler ortaya çıkmıştı. Şimdi de iki yeni WhatsApp özelliği daha gün yüzüne çıktı.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2020 15:12

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Geçtiğimiz haftalar içinde süreli mesaj, gelişmiş duvarkağıdı seçenekleri, yenilenen depolama alanı yönetimi gibi yeni özellikler ortaya çıkmıştı. Şimdi de iki yeni WhatsApp özelliği daha gün yüzüne çıktı.

WhatsApp, şimdi de kazanacağı iki yeni özellik ile gündeme geldi. Uygulama bu kapsamda, duruma yüklemeden ve bir kişiye göndermeden önce videoları sessize almak için kullanılabilecek yeni bir özelliği getirecek. Bu yeni özelliğin özellikle de iPhone kullanıcıları için, yakında gelmesinin muhtemel olduğu düşünülüyor.

Gelmesi beklenen bir diğer özellik ise, ''daha sonra oku'' olarak adlandırılıyor ve kullanıcının mevcut arşivlenmiş sohbetler özelliğinin daha iyi bir sürümüne sahip olmasına imkan sunuyor. Bu özelliğin de ilk aşamada iPhone kullanıcıları için gelmesi bekleniyor.

Ayrıca Digitaliworld'ün Twitter sayfasında paylaşılan ekran görüntüsüne baktığımızda, videoyu düzenlemek için dosya boyutu ve süre ayrıntılarının yanında bulunan hoparlör simgesini görüyoruz. Hoparlör simgesine dokunmanın videoyu sessize almak için yeterli olacağını söyleyebiliriz.

WABetaInfo, Android için WhatsApp'ın 2.20.207.2 beta sürümünün, bir kullanıcı durumu olarak yüklemeden veya diğer kişilere göndermeden önce videoları sessize alabilen bir özelliğin varlığından bahsediyor.

WhatsApp'ın yalnızca videoları sessize alma özelliği üzerinde çalışmadığı, aynı zamanda mevcut arşivlenen sohbetleri, daha sonra oku özelliğini kullanarak değiştirmeye çalıştığı da diğer sızıntılar arasında.

Ancak bu yeni özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğunu ve bu güncellemenin şu ana kadar beta testi için bile mevcut olmadığını ayrıca belirtelim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar