BIST9.716,77%-0,05
USD32.4943%-0.22
EURO34,9126%0.17
ALTIN2.432,76%0.40
Teknoloji

Twitter: Yeni bir podcast sekmesi üzerinde çalışıyoruz

Özellik, Çarşamba günü geliştirici Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldı...

Abone OlGoogle News
05 Mart 2022 17:09

Paylaşılan görüntüye göre, Twitter mobil arayüzünün alt kısmından sekmeye erişeceksiniz. Ekran görüntüsüyle ilgili ilginç olan şey, uygulamanın mevcut yinelemesinde var olan Spaces için özel bir sekme olmaması.

Twitter’ın, özellikle formata çok fazla yatırım yaptıktan sonra, bu canlı ses özelliğinden bu şekilde uzaklaştığını hayal etmek zor. Bununla birlikte, şirketin konuyla ilgili söyleyeceği bir şey olup olmadığını görmek için Twitter’a ulaşıldı. Şirket bir podcast sekmesi eklemek üzereyse, ses özeliğinin kaldırabileceğinin ipucunu verdi. Podcast’ler, özellikle orijinal içeriğe büyük yatırım yapan Spotify gibi şirketler için son yıllarda büyük bir iş haline geldi.

Ancak podcastler yüzünden başı belaya giren platformlar da mevcut. Özellikle Spotify son dönemlerde Covid 19 hakkında yanlış bilgi verdiği iddia edilen podcasti ile problem yaşadı. Son dönemlerde podcastler eskisinden daha popüler hale geldi.

İnsanlar yoğun hayatlarında kitap okumaya vakit bulamayıp podcast dinlemeyi çoğunlukla tercih ediyor. Hal böyle olunca da her platform bünyesine yeni podcast sekmesi ekleyebiliyor. Genellikle yazı formatı ile ünlü olan Twitter dahi bu sektöre girmek için kolları sıvadı. Ancak bu sekme başarılı olur mu bilinmez. Spaces özelliği için de oldukça fazla uğraşılmıştı ancak beklenen başarı elde edilemedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar