BIST9.079,97%3,10
USD32.3614%0.05
EURO35,0499%0.09
ALTIN2.321,06%1.91
Spor

Ahmet Ağaoğlu açıkladı! Süper Lig kulüplerinden hakem kararı

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, birliğin yaptığı toplantı sonrası hakemler hakkında alınan ortak kararı açıkladı.

Abone OlGoogle News
24 Kasım 2021 17:14

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, birliğin 24 Kasım'da yaptığı toplantının ardından 14 kulübün hakemler hakkında aldığı ortak kararı açıkladı.

Toplantıya katılan 14 kulübün ilk yarının bitimine 6 hafta kala hakemler hakkında konuşmama kararı aldıklarını söyleyen Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Toplantıya katılan 14 kulüp başkanı ve yöneticileri, en azından ligin ilk yarısının sonuna kadar önümüzdeki 6 haftalık süreç içerisinde hiçbir şekilde hakemlerle ilgili bir açıklama yapılmaması konusunda fikir birliğini vardı. Centilmenlik anlaşması konusunda anlaşmaya varıldı. 14 kulüp vardı. Diğer kulüplerle konuşmadık. Katılanlar kendilerinin ve yöneticilerinin, MHK ile birlikte yaptığımız çalışmaların selameti açısından o sürece zarar vermemek için hakemlerin moral ve motivasyonlarını etkilememek adına, ilk yarının sonuna kadar 6 maç bitinceye kadar hakemlerle ilgili hiçbir görüş ve beyanda bulunmayacaktır. Bu da toplum tarafından olumlu karşılanacaktır" ifadelerini kullandı.

“Kulüplerimiz ekonomik zorluklarla karşı karşıya”

Ahmet Ağaoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sezon başındaki açıklamalarına değindi ve "Takımların giderlerinin önemli bir bölümü yabancı para birimiyle yapılıyor. Kulüplerimiz ekonomik zorluklarla karşı karşıya. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sezon başında kulüplere 300 milyon Liralık ek kaynak yaratma sözü vardı. Özellikle Anadolu kulüpleri ciddi ekonomik sıkışıklık içerisindeler. Nihat Özdemir'den bunu kulüplere eşit olarak vermesini isteyeceğiz. Bunu tekrar talep edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Hangi kulüpler toplantıya katılmadı?

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hakemlerle ilgili açıklama yapılmayacak kararı alındı derken, 14 kulübün bu kararı aldığını söyledi. Kulüpler Birliği'nin hakemlerle ilgili karar aldığı toplantıya, Beşiktaş, Antalyaspor, Alanyaspor, Kayserispor, Sivasspor ve Gaziantep FK katılmadı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar