BIST9.722,09%0,80
USD32.5721%0.01
EURO34,8923%0.11
ALTIN2.426,49%0.14
Spor

Adana Demirspor'dan Beşiktaş'a cevap

Mavi lacivertli kulüp, Beşiktaş kulübünün Balotelli ile ilgili açıklamasını, gündem değiştirmek için yapılan bir saygısızlık olarak nitelendirdi.

Abone OlGoogle News
22 Eylül 2021 21:45

Adana Demirspor'un açıklaması şöyle:

"21 Eylül 2021 Salı günü deplasmanda Beşiktaş JK ile oynadığımız Süper Lig müsabakasının ardından siyah-beyazlı kulübün, oyuncumuz Mario Balotelli ilgili yaptığı açıklamaları şiddetle kınıyoruz.

3-0 geriye düşmemize rağmen, sahada büyük bir mücadele örneği gösteren futbolcularımızın emeklerinin hiçe sayılarak gündemi değiştirmek için yapılan bu açıklama Adana Demirspor camiasına yapılmış en büyük saygısızlıktır.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın yıllar önce bir televizyon kanalında Mario Balotelli ile ilgili yaptığı açıklamalardan etkilenen oyuncumuz bireysel olarak tepkisini göstermiştir. Bunun sonucunda karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık kendisine sarı kart göstererek cezalandırmıştır. Maç sonrasında Başkanımız ve Teknik Direktörümüz, Balotelli'nin davranışının yanlış olduğunu açı klamalarında ifade etmişlerdir. Neredeyse oyuncumuz Mario Balotelli idam sehpasına çıkarılmak istenmiştir.

Başkanımız Murat Sancak'ın dediği gibi "Beşiktaş JK bizim kardeş kulübümüzdür." Buna bu şekilde gölge düşürülmek istenmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar