BIST9.811,80%0,92
USD32.5164%-0.16
EURO34,9675%0.33
ALTIN2.437,43%0.59
Spor

Burak Elmas: Fatih Terim'e yapılan eleştiriler haksız

Galatasaray Başkanı Burak Elmas kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. PSV Eindhoven yenilgisinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Elmas, "Mağlubiyetin paniğiyle hatalar yapmayacağız. Galatasaray'ın gelecek yıllarını kurtaracak bir kadro planlaması yapmaktayız. Fatih Terim'e yapılan eleştiriler sert ve haksız. Biz hocamızın sonuna kadar arkasındayız" dedi.

Abone OlGoogle News
27 Temmuz 2021 16:27

Galatasaray Başkanı Burak Elmas gündemle ilgili konularda açıklamalarda bulundu.

İşte Başkan Elmas'ın açıklamaları: "PSV yenilgisi bizi üzdü. Mağlubiyetin paniğiyle hatalar yapmayacağız. Galatasaray'ın gelecek yıllarını kurtaracak bir kadro planlaması yapmaktayız. Fatih Terim'e yapılan eleştiriler sert ve haksız. Biz hocamızın sonuna kadar arkasındayız. Göreve geldikten sonra, dönem dönem eleştiriler oldu. Bunları dikkatle diniliyoruz. Tüm eleştirilerinizden ve tavsiyelerinizden gerekli dersleri çıkarmaya devam edeceğiz. Her türlü eleştiri ve tavsiyeye açığız.

Kadro mühendisliği vurgusu

Son zamanlarda transferlerde gerek yaş ortalaması, gerek bonservis ödemeleri açısından yapmaya çalıştığımız stratejik hamleleri ve kadro mühendisliğini fark etmişsinizdir.

TFF, getirdiği değişiklik önerisinde, Tahkim Kurulu ve UÇK'nin yönetim tarafından atanması zorunluluğunu getirdi. Bu şekilde bu kurumların bağımsızlığa kavuşacağı düşünülüyor. Biz de Kulüpler Birliği'nde, diğer kulüplerle ciddi bir çalışma yaptık.

"Teklifimiz umarım TFF'den geçecektir"

Teklifimizi vereceğiz. Umarım bu da TFF'den geçecektir. Spor Yasası'nda da, spor mahkemesi kurulması önerisinin pakete koyulmasını öngörüyoruz.

Biz çok şeffaf bir yönetimiz. Burada sizler adına bulunduğumuzun farkındayız. Saygıdeğer divanımız, istediği her komisyonu kurar. Burada bir rol karmaşası var. Seçilmiş bir denetleme kurulu var. İçeriklerin incelenmesi divan kurulunun görevidir."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar