BIST9.704,88%0,62
USD32.5159%-0.12
EURO34,8179%-0.13
ALTIN2.429,30%-0.03
Spor

Beşiktaş'ta kritik toplantı

Beşiktaş yönetimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen liglerden sonra oluşacak ekonomik dar boğazdan etkilenmemek için futbolculardan indirim talep edecek.

Abone OlGoogle News
09 Nisan 2020 19:17

Beşiktaş'ta yönetim olağanüstü toplantı kararı aldı. Corona virüse yönelik salgında dezenfeksiyon çalışmaları yapılan Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda önemli konuların altı çiziliyor.

Toplantıda gelecek sezonun transfer çalışmaları, gelecek ve gidecek oyuncuların durumu ile mali tablonun değerlendirme altına alındığı gelen haberler arasında. En önemli konunun ise Fikret Orman döneminde yöneticilik yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından mevcut idareyi hedef alan açıklamaları olduğu öğrenildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ne demişti?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Yöneticilik yaptığı dönemde, yaptığı ve yapacağı ekstra harcamalara karşılık Futbol Direktörü Ali Naibi’ye ekstra fazla prim yatırtıp kendisinden bu primi elden nakten alan yöneticimiz, dönemin İkinci Başkanı, şimdinin #güçlübaşkanı sayın Ahmet Nur Çebi’dir” iddiasında bulunmuştu.

Mahmutyazıcıoğlu’nun bu konudaki paylaşımlarına devam etmesi sonrasında yöneticiler, Başkan Ahmet Nur Çebi’yle görüşüp aynı şekilde karşılık vermesini beklediklerini dile getirmişlerdi.

Kaynak: Fanatik

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar