BIST9.645,02%-0,50
USD32.5678%0.14
EURO34,6873%0.13
ALTIN2.417,06%-0.65
Spor

Onyekuru'nun kaderi Terim'e bağlı!

Başkanlık seçimlerinin sonuçlanmasını bekleyen Galatasaray transferde deyim yerindeyse hareket bile edemiyorş. Satın alma opsiyonunun süresi bugün bitecek olan Henry Onyekuru, Fatih Terim’in Galatasaray’da devam etme ihtimalini hesaba katarak transfer tekliflerine yanıt vermiyor. 3 kez Galatasaray'da kiralık forma giyen Onyekuru'nun yeni sezonda nerede olacağı belirsiz. Nijeryalı yıldız, Fatih Terim görevde kalırsa Sarı-Kırmızılı formayla kariyerini sürdürecek. İşte tüm gelişmeler...

Abone OlGoogle News
11 Haziran 2021 10:11

Ocak ayında Galatasaray'ın Monaco'dan kiraladığı Henry Onyekuru'nun 4 milyon 350 bin Euro'luk satın alma opsiyonunun süresi bugün doluyor.

Geleceği belirsiz olan Nijeryalı yıldız, Olympiakos'tan resmi teklif alsa da kariyerine Sarı-Kırmızılı takımda devam etmek istiyor.

Onyekuru, teknik direktör Fatih Terim'in göreve devam etme ihtimalini hesaba katarak gelen tekliflere net bir yanıt vermiyor.

KARİYER PLANLAMASINI YAPMADI

Yunan basınında yer alan haberlere göre Olympiakos ve Monaco çok büyük bir oranda anlaşma sağladı. Ancak Yunan kulübü, Onyekuru ile yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamadı.

Çünkü Nijeryalı yıldız, Fatih Terim'in Galatasaray'daki durumu netleştikten sonra kariyer planlamasını yapmayı düşünüyor.

TERİM YOKSA TEKLİFLERE BAKACAK
Eğer Terim yeni sezonda göreve devam ederse hemen yönetimden Onyekuru'nun bonservisinin alınmasını isteyecek. Ancak tecrübeli teknik adam, yeni seçilecek başkanla anlaşma sağlayamazsa Onyekuru mecburen başta Olympiakos olmak üzere gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar