BIST9.722,09%0,80
USD32.5564%-0.02
EURO35,0033%0.45
ALTIN2.427,99%0.20
Spor

"İz bırakmak istiyoruz"

EURO 2020'nin açılış maçında yarın gece İtalya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, hem kendisi, hem oyuncuları, hem de Türkiye için önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2021 22:55

Maçla ilgili görüşlerini açıklayan Güneş "Herkes için önemli. Sportif başarıyı kovalarken fair-play'i, ülke tanıtımını unutmayacağız. Güzel alacağımız sonuç bizi mutlu edecek. İtalya'da oynayan oyuncularımızın bizim için avantaj ama tek başına anlam ifade etmez. Bütün oyuncular bu maça heyecanla hazırlar. Bu atmosferi sindirebilen yarın avantajlı olacak. Bu şansı kaçırmak istemiyoruz. Akılda kalmak istiyoruz. Futbolumuzla iz bırakmak istiyoruz. Kazansak da kaybetsek de 2 maç daha var."dedi.

İtalya'nın çok yetenekli ve tecrübeli oyuncuları olduğununa dikkati çeken Güneş "Kağıt üzerinde baktığımızda bizden daha iyi görünüyorlar. Ama saha içerisinde oynanan oyun farklı. Bir Dünya Kupası'na katılamadığı için ortalığın karıştığı bir futbol ülkesi. Ben oyuncularımdan yeteneklerini sahada sergilemelerini istiyorum. Kora kor oynamalarını istiyorum." diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar