BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0288%0.03
ALTIN2.325,56%0.22
Spor

Adana Demirspor'da Bafetimbi Gomis sesleri!

TFF 1. Lig'de geçen sezonunu şampiyon tamamlayarak 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, transferde büyük oynuyor. Birçok yıldz golcüyü listesine alan Akdeniz ekibi, son olarak Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis'i gündemine aldı.

Abone OlGoogle News
09 Haziran 2021 14:00

26 yıllık Süper Lig hasretini sonlandıran Adana Demirspor transferde büyük oynuyor. Başkan Murat Sancak, Bafetimbi Gomis ile görüşeceklerini açıklarken, listelerinde Welbeck ve Balotelli'nin de olduğunu söyledi.

GOMIS, WELBECK VE BALOTELLI!

Murat Sancak Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bafetimbi Gomis şu anda İstanbul'da. Bizim için gelmedi ama Gomis ile görüşeceğiz." dedi.

Sancak, "Listemizde Welbeck ve Balotelli de var" ifadelerini kullandı.

"BADOU NDİAYE İLE ANLAŞTIK SONRA VAZGEÇTİK"

Sancak ayrıca Badou Ndiaye ile prensip anlaşmasına vardıklarını ancak daha sonra artan ücret nedeniyle transferden vazgeçtiklerini açıkladı. Sancak "Badou Ndiaye ile anlaşmaya varmıştık. Fakat konu Adana Demirspor ve Murat Sancak olunca transfer için istenen ücret arttı. Bu nedenle transferden vazgeçtik" diye konuştu.

"GÖKHAN GÖNÜL VE PODOLSKI'YLE İLGİLENMİYORUZ"

Murat Sancak, ayrıca Altınordu'dan Metehan Mimaroğlu'nun transferinden de kulübünün 10 milyon TL istemesi nedeniyle vazgeçtiklerini ifade etti. Sancak, Gökhan Gönül ve Lukas Podolski ile ilgilenmediklerini de sözlerine ekledi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar