BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8579%-0.02
ALTIN2.426,49%-0.26
Spor

Çebi'den Karagümrük'e: Neyi kutladınız?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, rakip takımın 2-1 kazandığı maçtan sonraki abartılı sevincine anlam veremediğini söyledi.

Abone OlGoogle News
13 Mayıs 2021 16:14

Çebi, "Her futbolcu gol attığında takla atabilir, sevinebilir. Takım halinde başardıkları için birbirlerine sarılıp sevinebilirler. Ancak soyunma odasında yaşananlar bir kutlamayı gösteriyor. Ben de şunu belirtmek isterim ki; düşmemeyi mi başardınız, şampiyon mu oldunuz, neyi kutluyorsunuz? Bunu merak ediyorum ve bu merakımı gidermek için de ölene kadar bu işin takipçisi olacağım. Soracağım, soruşturacağım. Bu kutlamanın sebebi neydi? Çok merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili söylentilere de değinen Çebi, "Her ne hikmetse ligin sonuna doğru gelindiğinde sürekli hoş olmayan başka şeyler konuşuluyor. Malatyaspor Hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Malatya şehri de  yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez. O gün elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphem yok. Malatya, Anadolu’nun mert karakteridir. " şeklinde konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar