BIST9.079,97%3,10
USD32.3541%0.18
EURO35,1263%0.15
ALTIN2.302,28%1.09
Spor

Süper Lig ekibinde deprem! Kritik yenilgi sonrası hocayla yollar ayrıldı

Süper Lig’de kalmak için mücadele veren Erzurumspor, dünkü Kasımpaşa yenilgisi sonrası Yılmaz Vural ile yolları ayırdı.

Abone OlGoogle News
09 Mayıs 2021 15:06

Erzurumspor'da Yılmaz Vural dönemi sona erdi. Süper Lig'de 40. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'ya 1-0 yenilerek küme hattından çıkması için pek bir şansı kalmayan Erzurumspor, Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

“Hocamıza başarılar diliyoruz”

Süper Lig'e yeni çıkan Erzurumspor, yüksek ihtimalle tekrar küme düşecek. Ligde kalma maçı olan Kasımpaşa karşısında yenilgi alan Erzurum ekibi Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Erzurumspor'dan yapılan açıklamada "Teknik direktörümüz Yılmaz Vural ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamıza ve ekibine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Hoca için şaşırtıcı ayrılık

Yılmaz Vural'ın ayrılığı, beklenen bir ayrılık haberi olarak bakılsa da tecrübeli teknik adam açısından öyle değildi. Dün alınan Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından ligde kalma hesapları yapan tecrübeli hoca, zamansız ayrılıkla birlikte sarsıldı. Yılmaz Vural'ın maç sonrası yaptığı açıklamada "Sonuç olarak ben hala düşmeyi kabul etmiyorum. Böyle bir şey olmadığını futbolda sürprizlerin olası olduğunu matematiksel şansın devam ettiği sürede de olayı bırakmamamız gerektiği kanaatindeyim" ifadelerini kullanması Erzurum ekibi ile lig sonuna kadar çalışmayı hedeflediğini gösteriyor. Süper Lig'de kalmak için bütün hesapları yapan Yılmaz Vural ile Erzurumspor'un ayrılığı zamansız bir şekilde açıklandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar