BIST8.986,13%2,04
USD32.3291%0.11
EURO35,0431%-0.08
ALTIN2.282,97%0.24
Spor

Demba Ba'nın Başakşehir'den ayrılışının perde arkasından oruç yasağı çıktı

Başakşehir'in sürpriz bir şekilde yollarını ayırdığı Demba Ba'nın Twitter kapak fotoğrafıyla oruç tutmasına izin vermeyen Aykut Kocaman'a gönderme yaptığı ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
23 Nisan 2021 11:05

Önceki gün Başakşehir'in Demba Ba ile olan sözleşmeyi tek taraflı feshetmesinin arkasındaki şüphe dün sosyal medyanın da konusuydu. Fenerbahçe maçından önce Demba Ba'nın kadroda bulunmamasına teknik direktör Aykut Kocaman, "Bu bir tercih" diyerek cevap vermişti. Sözleşmesinin feshinden sonra sosyal medya hesabından ağzına fermuar çekilmiş bir resim paylaşan tecrübeli golcü ilk mesajını buradan verdi. Hemen herkes bunun 'Ayrılık konusunda konuşmayacağım' anlamına geldiğini düşünmüştü.

ORUÇ KONUSUNDA TARTIŞMIŞLAR

Ancak işin aslının başka olduğu iddia edildi. Demba Ba'nın Fenerbahçe maçından önce Kocaman'la oruç konusunda tartıştığı öğrenildi. Orucunu asla bırakmayacağını belirten Senegallinin sözleşmesi tek taraflı feshedildi. Demba Ba'nın Türkiye'ye gelişinde büyük rol oynayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de dün yaptığı açıklamalarda "Demba Ba'yı iyi tanırım. Onurlu ve gururlu bir futbolcu. Fenerbahçe maçında oynamamasını garipsedim. Eğer bir şey varsa umarım Demba Ba çıkar açıklama yapar" ifadelerini kullanmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar