BIST9.079,97%3,10
USD32.3651%0.06
EURO34,9432%-0.21
ALTIN2.325,23%0.21
Spor

İki gün önce ameliyat olmuştu! Altay, dinlenmek yerine antrenman yapmayı seçti

El bileği skafoid kemiğinde kırık saptanan ve ameliyat olan Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, topla koordinasyon çalışmalarına başladı. Yaklaşık üç ay sahalardan uzak kalacak Altay, sakatlığına rağmen antrenmanlara ara vermedi.

Abone OlGoogle News
20 Nisan 2021 23:53

Ameliyat haberiyle Fenerbahçe'yi sarsan Altay Bayındır, hırsından hiçbir şey kaybetmedi. 23 yaşındaki file bekçisi, ameliyat olduktan iki gün sonra bireysel çalışmalara başladı.

Skafoid kemiğinde kırık olan Altay, bireysel çalışmada sağlam olan elini kullandı, ayaklarıyla da paslaşma antrenmanı gerçekleştirdi.

Hızlı dönmek için savaşıyor

Uzun süre sahalardan uzak kalacak Altay, dönüşünde kondisyon problemi yaşamamak için dinlenmek yerine çalışmayı tercih etti. Sarı-Lacivertliler'in genç file bekçisinin yaptığı paylaşım, taraftarın takdirini topladı.

EURO 2020'ye yetişmek istiyor

Fenerbahçe'de sezonu kapatan Altay Bayındır, bu yaza ertelenen EURO 2020'de Milli Takım forması giyebilmek için dinlenmeyi seçmedi. Avrupa Süper Ligi'nin kurulma haberi sonrası EURO 2020'nin oynanma ihtimali hakkında da tartışmalar var ama Altay bunlara kulak asmıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar