BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Spor

"Beni içeriden vuranlar da var"

Ali Koç, derbi sonrası ilk kez konuştu.

Abone OlGoogle News
25 Şubat 2020 23:58

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, birçok şeye karşı mücadele içinde olduklarını söyledi.

"Oyunun birinci perdesi tamamlandı" diyen Koç "Fenerbahçe bir şekilde şampiyonluk yarışında geriye gitti. Bizler hata da yapmış olabiliriz ama bizim yarıştığımız sadece ligdeki takımlar değil. Bambaşka bir mücadelenin içindeyiz. Bunlardan bir tanesi zamanında benim başkan olmamam için mücadele edenler. Şimdi başarılı olmamam için de belki emek sarf ediyorlar."ifadelerini kullandı. 

Koç  "Beni en çok üzen konulardan bir tanesi Fenerbahçe'yi, Fenerbahçeliler üzerinden vurmaya çalışmaları. Bazı futbolcular, yakın zamanda yöneticilik yapmış insanların bizi hedef almaları. En acı tarafı bu. Dışarıdakilerden bekliyoruz ama benim camiamın ileri gelenlerinin içinde, açıkça daha da kötüsü perde arkalarından iş çevirenler, kurgulayanlar var. Onlara yazıklar olsun"diye konuştu.

"TRİBÜNDEN İNMEM HATAYDI"

Maçtan sonra yaşan olaya değinen Koç, "Bir taraftarımızın ağır lafları üzerine suratıma söylemesi için yanına gittim. Engellediler. Tabii ki güvenlik vardı, taraftarımızı da sakinleştirmek için. Ama arbede yaşanacak bir durum yoktu. Ben neysem oyumdur, işleri yüz yüze yapmayı daha çok severim. Ama hataydı. Tabii bu müthiş bir malzeme verdi. Orada beni içeri aldılar. 'Beni itip kakmayın' dedim. Ama dikkat edin 'Beni itip' kısmı yok orada. O da 'Satmayın' diye anlaşılmış. Ben öyle bir imada bulunmam. Karakter olarak da insan olarak da. Ama bazı insanlara malzeme verdik. Bir yere gittiğimiz yok. Bu olaylar bizi sadece kamçılar." ifadelerini kullandı.

Ali Koç şöyle devam etti:
"Beni itip kakmayın' olayından sonra inanılmaz bir mail, faks yağmuru oldu. Sosyal medyadan, direkt bana, halkla ilişkiler departmanına... İnanılmaz bir destek geldi. Tüylerim diken diken oldu."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar