BIST9.079,97%3,10
USD32.3657%0.07
EURO34,9336%-0.24
ALTIN2.325,57%0.22
Spor

Fenerbahçe'nin konuğu M.Başakşehir

Süper Lig'in 19. haftasının kritik maçında Fenerbahçe evinde Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Kadıköy Ülker Stadı'ndaki önemli mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Abone OlGoogle News
25 Ocak 2020 16:41

Süper Lig'de 19. hafta heyecanı Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçıyla devam edecek. Dev karşılaşma öncesi, sarı-lacivertli takım Hasan Ali Kaldırım dışında tam kadro olarak maça çıkacak. Öte yandan Başakşehir'de Senegalli forvet Demba Ba'nın sart kart cezası bulunuyor. Konuk takımda ayrıca Berkay Özcan da sakatlığı devam ettiği için forma giyemeyecek. Bu arada Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu ve golcü oyuncu Vedat Muriç sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu iki oyunc kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta oynanancak Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin Ülker Stadı'nda Medipol Başakşehir'i konuk edeceği maç bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve zorlu mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Zorlu müsabakada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. VAR odasında ise Ali Şansalan görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Mauricio Isla, Serdar Aziz, Jailson, Nabil Dirar, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Garry Rodrigues, Max Kruse, Vedat Muriqi

BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Junior Caiçara, Carlos Ponck, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Mahmut Tekdemir, Okechukwu Azubuike, İrfan Can Kahveci, Edin Visca, Eljero Elia, Enzo Crivelli

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar