BIST8.990,43%2,09
USD32.3289%0.11
EURO35,0738%0.01
ALTIN2.294,20%0.73
Spor

Başkan Mustafa Cengiz’den Mesut Özil'e ağır ifadeler: Türklüğünü reddetti

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi hakkında Başkan Ali Koç'un sözleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak, Koç’a sert tepki gösterdi. Cengiz, Koç'u eleştirdiği açıklamalarında Mesut Özil hakkında da ağır ifadeler kullandı.

Abone OlGoogle News
20 Ocak 2021 19:20

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp kanalına gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medya hesaplarından başlattığı ‘AslanGibiSponsor’ yazılarından dolayı çok duygulandığını belirten Cengiz, Galatasaray’da bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ile 500’er bin lira verdiklerini belirtti.

Gündem ile ilgili açıklamalarına Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferine değinerek devam eden Cengiz, Başkan Ali Koç’a da sert ifadelerle tepki gösterirken, Özil hakkında da ağır ifadeler kullandı.

Başkan Cengiz’den Ali Koç’a Mesut Özil tepkisi

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi hakkında Başkan Ali Koç'un sözleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, "Bizim disiplin kurulu yedek üyeme ayrımcılıktan ötürü ciddi ceza verdiler. Attığı bir tivitten ötürü. Ali Koç ile hiçbir şahsi problemim yok. Oturduğumuzda da futbol konuşmadan konuşabiliyoruz. İki medeni insanız. Fakat ettiği bir sözcük hiç hoşuma gitmedi. Değerli bir transfer. Türk futbolunun marka değerini yükseltecek, rakibimizi de yükseltecek, bizi daha çok mücadele edecek bir hale getirdi.

“Türklüğünü reddetti”

Çok da iyi bir futbolcu. Ama birileri elin oğlu, evin oğlu eve geldi demek nasıl mantıktır. Ben bunu anlamıyorum. Aslını reddedip, belli bir Türklüğünü reddedip gelene evin oğlu dememek gerekir bence. O zaman elin oğlu kim. Oynayan bütün yabancılar elin oğlu mu? Bu bir ayrımcılıktır. Bunu lütfen kullanmayalım. Türk futbolunda böyle bir çığ açmayalım. Herkes futbolcudur, değerlidir. Elin oğlu, evin oğlu diye ayırmayalım. Şimdi merak ediyorum. TFF, bu ayrımcılığa ne diyecek. Yoksa ‘Muz uzatma sağlığa faydalı mıdır?’ diyecek. Onu göreceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar