BIST9.679,80%-1,37
USD32.4472%0.05
EURO34,4495%-0.05
ALTIN2.487,65%0.18
Spor

Fenerbahçe'ye Ozan Tufan müjdesi

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi sona eren Ozan Tufan ile görüşmeler hızlandı. Sarı lacivertlilerin, takıma döndükten sonra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli oyuncuyla anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Abone OlGoogle News
14 Aralık 2019 17:45

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Ozan Tufan’ın kulüpte kalması için bizzat Başkan Ali Koç devreye girdi. Daha önce Comolli ve yöneticilerle yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamayan 24 yaşındaki oyuncu. Başkan Koç ve kaptan Emre Belözoğlu ile bir araya geldi. Demir Grup Sivasspor maçı öncesi gerçekleşen toplantıda, Ozan’ın yeniden mukavele imzalaması ve Sivasspor maçı hakkında görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Başkan Ali Koç’un, Ozan’a “Sen içini ferah tut. Futboluna bak. Sözleşme konusunda endişen olmasın. Senin için en iyisini yaparız” dediği bildirildi.

‘OCAK’TA İMZA ATTIRILACAK

Başkan Ali Koç’un görüşlerini destekleyen kaptan Emre Belözoğlu da, Ozan’a kalması konusunda telkinde bulundu. Böyle bir kararın hem Fenerbahçe hem de oyuncu için iyi olacağını söyledi. Ozan’ın sözleşmesini sezon sonuna bırakmak istemeyen Fenerbahçe, ara dönemde 3 yıllık imzayı attırmak niyetinde. Ancak Ozan Tufan’ın 4 yıllık imza ve 3 milyon euro ücret talep ettiği belirtiliyor.

Kaynak: Akşam

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar