BIST9.142,40%0,69
USD32.384%0.12
EURO35,0251%0.02
ALTIN2.326,81%0.28
Spor

Arteta'dan Mesut Özil açıklaması

Arsenal menajeri Mikel Arteta, forma şansı bulamayan Mesut Özil için açık kapı bıraktı.

Abone OlGoogle News
16 Ekim 2020 17:14

Londra temsilcisinin forması altında son olarak Mart ayında sahaya çıkan ve 7 aydır şans bulamayan Mesut'un 25 kişilik lig kadrosunda kendisine yer bulamayacağı konuşuluyordu.

Federasyona gönderilmesi gereken listeye en fazla 19 yabancı oyuncu yazabilecek olan Arsenal, haftada 350 bin sterlin kazanan tecrübeli oyuncusunu yaz transfer döneminde elden çıkarmak istemiş, ancak Mesut kulüpte mutlu olduğunu ve sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmak istediğini belirtmişti. Ancak Arteta, bu ay içerisinde UEFA'ya gönderilen 25 kişilik Avrupa Ligi kadrosunda da yer almayan Mesut için hala bir umut olduğunu dile getirdi.

Avrupa Ligi listesiyle ilgili açıklamalarda bulunan İspanyol çalıştırıcı, "(Mesut ve Sokratis) Bu karara saygı duymalı, çalışmaya devam etmeli ve takıma katkıda bulunmalılar; sonrasında ne olacağını görecekler." diyerek ikili için açık kapı bıraktı.

Sözlerine Mesut özelinde devam eden Arteta, "Kadroda kendisine yer bulamayan tek kişi o değil. Bu gerçekten benim için zor bir karar oldu çünkü farkındalıkları olan bu seviyedeki oyuncuları kadro dışı bırakmak oldukça güç. Bu durum benim de hoşuma gitmiyor ancak yabancı oyuncularla ilgili bir sınırlama var ve dolayısıyla bu kararı vermemiz gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar