BIST9.079,97%3,10
USD32.3676%0.07
EURO34,9389%-0.22
ALTIN2.325,16%0.20
Spor

Erol Bulut'tan penaltı yorumu

Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek Süper Lig'de yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut zamanla daha iyi bir takım olacaklarını söyledi.

Abone OlGoogle News
11 Eylül 2020 23:53

"Bu maçı çevirmek çok zordu"

Maçtan önce zor bir deplasman olacağını söylemiştim. Rize çok iyi bir takım kurmuş. Bugün galibiyetle başlamak çok önemliydi. İlk yarıda bazı pozisyonları ve penaltıyı değerlendiremedik. Penaltı kaçtıktan sonra oyunumuz iyiye gitmedi. Golü atamadık ve yedik. Daha sonra 2 kat daha enerji verdik ve golleri attık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Penaltı atamadınız, pozisyonlar buldunuz, onları da atamadınız, gol yediniz... Böyle bir maçı geri çevirmek çok zordur. Biz bunu başardık bugün... 

"Çok daha iyi olacağız"

Oynadıkça takım oldukça daha iyi olacağız. İlk yarıda aslında bizim öne geçmemiz gerekirdi. Önümüzdeki haftalarda bu mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyor. Bu sene lig çok zor geçecek gibi gözüküyor. 

"Sosa, Valencia, Lemos hazır değil"

Sosa sadece 2 gün idman yaptı. Çok değerli çok kaliteli bir oyuncu. 45 dakika oynama şansı yoktu. Bizi çok rahatlattı. Valencia'nın formu iyiye gidiyor, o da 45 dakika oynayamazdı. Lemos henüz hazır değil. Onu da hazırlayacağız. 

"Ceza alanında dirseğinle yüzüne temas edersen penaltı olur! Kural böyle!"

Penaltı pozisyonunda Enner kafa topuna çıktı, defans oyuncusu dirseğiyle yüzüne temas ediyor, ceza alanında olunca penaltı oluyor, kural böyle.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar