BIST9.716,77%-0,05
USD32.4925%-0.23
EURO34,9278%0.21
ALTIN2.435,87%0.52
Spor

"Kazanarak bitirmek istiyoruz"

Şenol Güneş Andorra maçı öncesi konuştu.

Abone OlGoogle News
17 Kasım 2019 16:07

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın Andorra ile yapacakları maça ilişkin "Saha ve hava koşullarını dikkate alarak kazanmaya çalışacağız." dedi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda deplasmanda Andorra'yla karşılaşacak A Milli Takım'da, teknik direktör Güneş ve milli futbolcu Enes Ünal, maçın oynanacağı Ulusal Stadyum'da düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Andorra'nın çok faul yapan, agresif bir takım olduğunu belirten Güneş, "Andorra küçük bir ülke ama iyi bir takım çıkardılar ve ilk defa sonunculuktan çıkmaya çalışıyorlar. Arnavutluk deplasmanından puanla dönmeleri morallerini yükseltti. İlk maçta bize karşı da iyi oynadılar. Ciddiye alınacak bir rakip. Saha ve hava koşullarını dikkate alarak kazanmaya çalışacağız." diye konuştu.

A Milli Takım'da "gol sorunu olduğu" görüşüne katılmayan Güneş, "Biz takım oyunu oynamaya ve maçlarda rakibe göre futbol oynamaya çalıştık; çok gol atmak ya da atmamak için değil. Bu yönde çok da büyük mesafe katettik. Takım olarak birlikte savunma ve hücum yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar