BIST8.983,57%2,01
USD32.3293%0.11
EURO35,0801%0.03
ALTIN2.299,65%0.97
Spor

Remy resmen Ç.Rizespor'da

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fransız golcü oyuncu Loic Remy ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone OlGoogle News
28 Ağustos 2020 16:36

Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, Fransız futbolcu Loic Remy'i düzenlediği imza töreniyle kadrosuna kattı.

''Loic Remy ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah 3 yıl burada kalacak.'' diyen Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, ''Loic Remy'nin ailesiyle Rize'de mis gibi bir hayatı olacak. Burada çok başarılı olacak. Biz iyi bir kulübüz. Başarılı olacağız." ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki golcü futbolcu ise şu açıklamaları yaptı:

"Rize'de olduğum için çok mutluyum. Büyük bir karar aldım. Burada bir sürü insan imza atmamı bekliyordu. Pek çok kulüp benimle görüştü ve iyi kontratlar sundular. Tercihim Rizespor oldu. Bu projeye inanıyorum ve güveniyorum. Geçen sene kulüp şanssızlık yaşamış olabilir. Bu beni daha da motive edecek. Rizespor'un sportif direktörü ile birkaç gün önce görüştüm ve çok güzel şeyler söyledi. Burada bildiklerimi gençlerle paylaşmak istiyorum. Rizespor bu sene çok farklı işlere imza atacak. Lille de birkaç sene önce Rizespor gibi sıkıntılı günler geçiriyordu. Ancak yaptığımız çalışma ve oyunla çok iyi işler yaptık. Çalışmanın neler yapabileceğini gösterdik."

''Fenerbahçe ile görüştük''

"Lille'den arkadaşlarım Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik, Rize ile ilgili bana güzel şeyler anlattı. Rizespor'un bu sene iyi yerde olacağını söylediler. Başka bir kulüple görüşüyordum ama Rize'yi seçtim. Fenerbahçe ile görüştük. Sadece Fenerbahçe değil, birçok kulüple temasımız oldu. Sadece Türkiye'den değil, birçok ülkeden takımlarla görüştük. Türk halkı çok heyecanlı, çok istekli. Bu da kararımı etkiledi."

Çaykur Rizespor'dan Remy açıklaması

''Rizespor’umuza Hoş Geldin Loïc Remy Fransız yıldız forvet Loïc Alex Teliére Hubert Rémy ile kulübümüz Çaykur Rizespor arasında 2 sezonluk anlaşmaya varıldı. Loic Remy geçtiğimiz sezon Fransa liginde Lille forması giymişti. Dünya Kupası dahil Fransa A milli takımı ile 31 maçta 7 gol atan yeni transferimiz Rémy; sayısız başarı ve kupanın yanında Chelsea ile bir Premier League, Olympique Lyon ile iki Fransa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Şampiyonlar Liginde 26 maçta 9 gol atan Loïc Rémy; kariyeri boyunca resmi maçlarda 138 gol attı.''

 

Loïc Rémy’nin kulübümüze hayırlı olmasını diliyor kendisine hoş geldin diyoruz.

 

Kamuoyuna ve camiamıza saygıyla duyurulur.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar