BIST9.794,54%0,75
USD32.5426%-0.08
EURO34,8842%0.09
ALTIN2.434,44%0.46
Spor

Trabzonspor 3 puan peşinde

Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor 32.hafta mücadelesinde Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Abone OlGoogle News
13 Temmuz 2020 15:43

Fraport TAV Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında lider Medipol Başakşehir'in 4 puan gerisine düşen bordo-mavililer, artık puan kaybı yaşamak istemiyor.

Ligde kalan 3 maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, şampiyonluk şansını son haftaya kadar taşımanın mücadelesini verecek.

32 puanla 14. sırada bulunan ev sahibi Yukatel Denizlispor ise Trabzonspor'u evine boş göndererek küme düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

40. randevu

Süper Lig tarihinde 40. kez karşı karşıya gelecek iki ekip de kazanmak istiyor. Bordo-mavililer, bugüne dek oynanan 39 maçta 25 galibiyet alırken, Ege temsilcisi 7 kez kazandı. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, bu maçlarda 58 kez rakip ağları sarsarken, kalesinde 29 gol gördü.

Denizli'de 2, Trabzon'da 3 isim yok

Ev sahibi ekipte Tiago Lopes ve Tolgahan'ın sakatlığı devam ediyor. Rodallega, Zeki Yavru ve Onazi sarı kart ceza sınırında.

Trabzonspor'da ise Campi sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta görev yapamayacak. Sakatlıkları süren Ahmet Canbaz ve Yusuf Sarı da mücadelede forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Yukatel Denizlispor: Hüseyin, Zeki, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Sacko, Murawski, Mbamba, Özgür, Aissati, Rodallega

Trabzonspor: Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Abdülkadir Ömür, Ndiaye, Ekuban, Sörloth

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar