BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Spor

Beşiktaş, Malatya deplasmanında

Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Abone OlGoogle News
13 Temmuz 2020 15:40

Ligi üçüncü bitirmeyi hedefleyen Sergen Yalçınlı Beşiktaş, oynadığı son lig maçında Kasımpaşa'yı son dakika golüyle mağlup ederek 53 puanla 4. basamağa yükseldi. Siyah beyazlılar kazanarak, hem sezonu 3'üncü bitirme şansını sürdürmek hem de önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor.

Ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla küme düşme tehlikesi yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspo ise 32 puanla 13. sırada yer alıyor. Hikmet Karaman'ın ekibi, Beşiktaş'ı evine puansız göndererek düşme hattından uzaklaşmayı amaçlıyor.

Beşiktaş'ta eksik çok

Beşiktaş, Malatya deplasmanında birçok önemli oyuncusundan yoksun mücadele edecek. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Boateng, Douglas ile hazır olmayan Adem Ljajic ve Umut Nayir forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı olan Atiba da takımındaki yerini alamayacak.

Beşiktaş'ta 5 oyuncu ise sarı kart cezası sınırında. Lens, N'Koudou, Caner, Elneny ve Vida kart görmesi halinde Fenerbahçe maçında görev yapamayacak.

Doğu Anadolu temsilcisinde ise Sakıb Aytaç ve Eren Tozlu sakatlıkları nedeniyle sahada olmayacak.

İki takım 6. kez karşı karşıya gelecek

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, 6. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın oynadığı son 5 maçta Beşiktaş'ın 3, Yeni Malatyaspor'un1 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise golsüz sona erdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı BtcTurk Yeni Malatyaspor 2-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Sakıb Aytaç, Robin Yalçın, Acquah, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Kjartansson, Umut Bulut

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner Erkin, Necip Uysal, Elneny, Boyd, Diaby, Lens, Güven Yalçın

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar