BIST9.142,40%0,69
USD32.3839%0.12
EURO35,0322%0.04
ALTIN2.326,25%0.25
Spor

O ligler oynanmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig ile Bölgesel Amatör Lig'lerin oynatılmaması kararı alındığı bildirildi.

Abone OlGoogle News
30 Haziran 2020 20:41

TFF ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, Riva'da bugün, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı düzenledi.

Federasyondan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre; toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bıraktı. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi.

TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararının önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi. TFF ayrıca, "Kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar