BIST9.524,59%-0,06
USD32.5219%0.16
EURO34,7246%0.20
ALTIN2.486,84%1.00
Spor

Galatasaray'ın transfer haritası belli

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takviye yapılacak bölgeler belli oldu. Bir sağ bek bir de ofansif orta saha oyuncusu kadrosuna katmayı planlayan sarı kırmızılılar Onyekuru'yu da tekrar kiralamayı hedefliyor.

Abone OlGoogle News
04 Haziran 2020 13:22

Galatasaray, bir yandan sezonun kalan bölümüne hazırlanırken diğer yandan da transferdeki yol haritasını belirliyor. Koronavirüsün yol açtığı mali problemleri alınan tedbirlerle minimuma indirmeyi hedefleyen sarı - kırmızılı yönetim, yeni sezonda maliyeti yüksek transferlerden kaçınacak.

Galatasaray'ın kadro planlaması da şampiyonluğa göre şekillenecek. Yönetim, ligde mutlu sona ulaşılması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmanın ekonomik avantajlarını kullanmayı arzu ediyor.

Sarı kırmızılar, sezonu şampiyon tamamladığı takdirde kadrosuna bir sağ bek ve bir ofansif orta saha oyuncusu katıp Onyekuru'nun kiralık sözleşmesini de bir yıl daha uzatmayı planlıyor.

Galatasaray'ın sezonu zirvede tamamlayamaması durumunda ise büyük oranda mevcut kadrosunu koruyup daha ekonomik isimlere yöneleceği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar