BIST9.079,97%3,10
USD32.338%0.14
EURO35,0641%-0.02
ALTIN2.308,74%1.37
Spor

Türk voleybolunda ‘beyaz kart’ devri başladı! İlk kart gösterildi

Voleybolda Fair-Play çerçevesinde sportmen davranışlar gösteren sporculara verilecek ‘beyaz kart’ın eğitimi verildi ve sporculara gösterilmeye başlandı.

Abone OlGoogle News
18 Mayıs 2022 17:06

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Temiz Oyun, İyi Davranış; Beyaz Kart Projesi kapsamında Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası'nda, sportmen davranışlar gösteren sporculara 'Beyaz Kart' göstermeye başladı.

En çok beyaz kart alan ödüllendirilecek

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 'Temiz Oyun, İyi Davranış; Beyaz Kart Projesi’ni Yenişehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlediği Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda hayata geçirdi. Proje kapsamında Fair-Play çerçevesinde sportmen davranışlar gösteren sporculara beyaz kart verilecek ve turnuva sonunda en çok beyaz kart alan sporcular ödüllendirilecek.

İlk kez Beyaz Kart Projesi hayata geçti

Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle bu yıl Yenişehir’de yapılan Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası heyecanı devam ediyor. Bugün başlayan Küçük Kızlar ve Midi Erkekler kategorilerinde ise ilk kez Beyaz Kart Projesi hayata geçti. Uygulama kapsamında maç esnasında sportmen davranışlar sergileyen sporculara Beyaz Kart verilecek.

Eğitim verildi

Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Genel Sekreteri Meral Taşpınar tarafından maç öncesinde hakemlere Beyaz Kart Projesi hakkında eğitim verildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar