BIST9.079,97%3,10
USD32.3332%0.13
EURO35,1187%0.13
ALTIN2.305,27%1.22
Spor

Milliler, Fransa deplasmanında

A Milli Futbol Takımı’mız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu’ndaki 8. maçta son dünya şampiyonu Fransa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ay yıldızlılar saat 21.45’te başlayacak mücadelede iyi bir sonuç alarak şampiyonaya gitmeyi büyük ölçüde garantilemek istiyor.

Abone OlGoogle News
14 Ekim 2019 14:02

Son maçında Arnavutluk’u 1-0 yenerek puanını 18’e çıkarak A Milli Takımı’mız aynı puanda olduğu Fransa deplasmanında iyi bir sonuç alarak hem grup liderliğini sürdürmek hem de Avrupa Şampiyonası’na katılmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor.

Konya’da oynanan ilk maçı 2-0 kazanan ay yıldızlılarda, kaburgasında kırık tespit edilen kaptan Emre Belözoğlu bu mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir, Kaan Ayhan, Efecan Karaca ve Abdulkadir Parmak'ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Saint-Denis kentindeki Stade de France'ta oynanacak mücadele TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Brych düdük çalacak. Brych'in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Marco Fritz olacak.

MUHTEMEL 11’LER

Fransa: Mandanda, Pavard, Varane, Lenglet, Hernandez, Tolisso, Matuidi, Coman, Griezmann, Lemar, Giroud,

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Ozan Tufan, Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar