BIST8.989,61%2,08
USD32.3307%0.12
EURO35,0380%-0.09
ALTIN2.279,42%0.08
Spor

Önder Karaveli resmen açıklandı

Karaveli ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 47 yaşındaki çalıştırıcının teknik direktörleri olduğunu duyurdu.

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2022 14:30

Çebi, Önder "Günlerdir Beşiktaş'ın hocası Önder Karaveli diyorum ama sürekli, 'Beşiktaş'ın hocası kim olacak?' şeklinde soru soruyorlar. Bu sorulara artık bir son verin, rica ediyorum. Teknik direktörümüz Önder Karaveli'dir. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece, başarılı olduğu sürece yerinde kalacaktır"dedi.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı'yı da sportif direktörlüğe getirdiklerini belirten Çebi, "Kendisine çok güveniyorum. Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu eleştiriler gereksiz."diye konuştu. 

KARAVELİ: KENDİMİ GENÇLERE ADADIM

Kalbimin sesiyle yaşayan bir insan olduğunu ifade eden Karaveli,"Benimkisi, Türk futbolu, Türk gençleri için adanmış bir hayat. Bundan asla vazgeçmeyeceğim. Bana önce futbolcu, sonra da antrenör olma şansı tanıyan Beşiktaş için adanmış bir hayatım var. Beni bu hale getiren şey, özkaynak düzeni" dedi.

Karaveli, "Benim talip olduğum şey, altyapıyla A takım arasındaki tıkanıklığı gidermek. Sadece Beşiktaş'ta değil, Türk futbolunda. Adı teknik direktör olabilir, yarın antrenör olabilir, farklı olabilir. Benim Beşiktaş'la olan gönül bağım değişmeyecek. Kendimi Beşiktaş'ın, ülkemin gençlerine adamaya devam edeceğim. Bu hiç değişmeyecek" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar