BIST9.541,04%0,11
USD32.5065%0.11
EURO34,8156%0.46
ALTIN2.490,87%1.16
Spor

Elmas'tan TFF'ye bombardıman!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu'nun istifasının artık zorunluluk olduğunu söyledi.

Abone OlGoogle News
04 Aralık 2021 15:07

Basın toplantısı düzenlemesinin nedeninin sadece Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye az ceza verilmesi olmadığını dile getiren Elmas, "Sadece bu değil. Bugünkü alışkanlık Galatasaray'a üst sınırdan ceza verilmesi. Cezaları onlara niye alt sınırlardan verdiniz demiyoruz, kimseye jest yapılmasın." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın hakkını sonuna kadar savunacağıını kaydeden Elmas, "Federasyonu bizim adımıza yönetenler bize rağmen yönetiyorlar. Tüm kulüplerle birlikte hareket edeceğiz. Galatasaray'ın bağırmaktan, çağırmaktan daha büyük bir misyonu var.  Türk futbolunda çıkmaz sokağın sonuna gelindi. TFF'yi istifaya davet etmiyorum, bunun bir zorunluluk olduğunu düşünüyorum." dedi.

Geçtiğimiz günlerde TFF ile yaptığı görüşmeye de değinen ve "Konuştuklarımızı açıklarsam yer yerinden oynar" şeklindeki sözleriyle ilgili soruyu da cevaplayan Galatasaray Başkanı, "Burası farklı bir kulüp. 6 kişi arasında konuşulan şey başkasının izni olmadan açıklanmaz. Onlar açıklamak isterlerse izin veriyorum, açıklayabilirler. Bana izin verirlerse ben de açıklarım" diye konuştu. 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar