BIST9.524,59%-0,06
USD32.6403%0.34
EURO34,8182%0.38
ALTIN2.503,25%0.76
Siyaset

AK Parti'den Erkan Oğur'a çok sert tepki: Bunların devrimciliği rakı masasında...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Erkan Oğur'un "Sen nasıl İbrahim Kalın ile iş yaparsın" yaygarasına 3 gün dayanamadığını belirterek, "Erkan Oğur'a da isyan ediyorum. Sorsanız devrimciler, sorsanız solcular. Bunların devrimciliği, rakı masasında kadeh kırmaktan ibaret." ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
20 Nisan 2021 23:14

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın türküsüne eşlik ettikten sonra sosyal lince uğrayan sanatçı Erkan Oğur'un açıklamalarını değerlendirdi.

Erkan Oğur'un "Sen nasıl İbrahim Kalın ile iş yaparsın" yaygarasına 3 gün dayanamadığını belirten Turan, "Erkan Oğur'a da isyan ediyorum. Sorsanız devrimciler, sorsanız solcular. Bunların devrimciliği, rakı masasında kadeh kırmaktan ibaret. Ne devrimciliği? Devrimci bir insan, yaptığı doğru bir işi savunmaz mı? Devrimci olan insan, sanat adına yaptığı güzel bir çalışmayı sonuna kadar götürüp, sahip çıkmaz mı? Üç, beş eleştiri olduktan sonra, 'Ben yanlış yaptım, hata ettim' der mi?" diye sordu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar