BIST9.079,97%3,10
USD32.3674%0.07
EURO35,0052%-0.03
ALTIN2.324,32%0.17
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Kürşat Ayvatoğlu olayına değindi

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden uyuşturucu kullandığı görüntüleri ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu olayına da değindi.

Abone OlGoogle News
07 Nisan 2021 16:00

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

“Asla yanlışı savunmuyor ve gereğini yerine getiriyoruz”

"Sıkıntılarımız yok mu, elbette var" diyerek söze başlayan Erdoğan, "Teşkilatlarımızdan başlayarak her seviyede bu değişimi hayata geçiriyoruz. Geçirmeye de devam edeceğiz. Yanlış insanlar ve yöntemlerle de karşılaştığımız oluyor. Asla yanlışı savunmuyor ve gereğini yerine getiriyoruz. Bundan sonra da getirmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri, uyuşturucu kullandığı görüntülerle gündem olan eski AK Parti Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu olayına gönderme olarak nitelendirildi.

Ne olmuştu?

AK Parti Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medyada lüks aracında kokain çektiği görüntülerinin ardından gündem olmuştu. İki kez gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla ev hapsine çarptırılan Ayvatoğlu'nun parti ile ilişiği kesilmişti. İlk etapta "Şaka amaçlı pudra şekeri çektim" diyen Ayvatoğlu, ikinci ifadesinde emniyette videonun tamamının kendisine izletildiğini ve bu şekilde o videoda kokain içtiğini hatırladığını söylemişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar