BIST9.043,80%2,69
USD32.3295%0.12
EURO35,0890%0.05
ALTIN2.294,78%0.76
Siyaset

CHP'deki kaset skandalında çarpıcı ifadeler! 'Aşırıya kaçan samimiyet!

Partisinden istifa eden ve kaseti olduğu öne sürülen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a yakın yerel bir sitede yer alan bir haberde, varlığı iddia edilen kasetin 'aşırıya kaçan samimiyet ortamı' şeklinde nitelendirilmesi dikkat çekti.

Abone OlGoogle News
01 Mart 2021 15:57

Geçtiğimiz gün partisinden istifa eden Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, istifasına ilişkin yerel bir haber sitesine açıklamalarda bulundu.

Denizli'de yayın yapan bir internet sitesine konuşan Sancar, "Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim.” dedi.

'AŞIRIYA KAÇAN SAMİMİYET ORTAMI'

Sancar'ın konuştuğu CHP'ye yakın yerel haber sitesinde, varlığı iddia edilen kasetin içeriğinin, alkol alınan tanıdık bir ortamdaki ‘aşırıya kaçan samimiyet' olarak nitelendirilmesi dikkat çekti.

Sancar’ın varlığı iddia edilen görüntülerinin kendisine karşı şantaj olarak kullanılmak istendiği, durumdan haberdar olan CHP Genel Merkezi'nin Sancar'ın derhal istifasını istediği iddia ediliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar