BIST9.468,06%-0,59
USD32.5953%0.20
EURO34,8247%0.39
ALTIN2.495,82%0.46
Siyaset

Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu CHP’yi topa tuttu: Hırsızlık, fuhuş, rüşvet… Bunlarda ne ararsan var

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’daki evlat nöbetine katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Celal Kılıçdaroğlu, “CHP'lilerin yaptıkları zaten hırsızlık ve fuhuş, ne ararsan var. Rüşvet hepsi var bunlarda.” dedi.

Abone OlGoogle News
01 Mart 2021 15:11

HDP Diyarbakır İl Binası önünde 546’ıncı gününe giren evlat nöbetinin sürpriz bir konuğu oldu. Ailelerin evlat nöbetine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu da katıldı. Ailelere destek çağrısında bulunan Celal Kılıçdaroğlu, burada açıklamalarda bulunarak CHP’yi yerden yere vurdu.

Diyarbakır’daki 208 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Celal Kılıçdaroğlu da katıldı. Elinde “Ben de ağabeyimi HDP'den istiyorum” pankartıyla katılan Kılıçdaroğlu, CHP’yi topa tuttu.

 

“Ağabeyim HDP'ye ve İyi Parti'ye bağlı kaldı”

Ağabeyinin buraya, evlat nöbetine gelmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanlarına da seslenerek, dağdaki masum çocukların serbest bırakılması çağrısında bulundu. Ağabeyi Kılıçdaroğlu’nun “Dostlarım” dediği HDP’ye ve İYİ Parti’ye bağlı kaldığını belirten Celal Kılıçdaroğlu, “Bunlara bağlı kaldıkça buraları görmezden geldi. Diyarbakır'da CHP'nin il ve ilçe teşkilatları neden buraya gelmiyor.” dedi.

 

“CHP'lilerin yaptıkları zaten hırsızlık ve fuhuş”

Açıklamalarına devam eden Celal Kılıçdaroğlu, “Gelsinler sahip çıksınlar buradaki annelere. Para ve pul istemiyorlar, evlatlarını istiyorlar sadece. Bir CHP'nin il ve ilçe başkanlarının taciz olaylarına mahkum oluyorsa, Didim Belediye Başkanı tacizden dolayı neden tutuklanmıyor? CHP'lilerin yaptıkları zaten hırsızlık ve fuhuş, ne ararsan var. Rüşvet hepsi var bunlarda. Ağabeyimin dostları dediği zaten HDP'dir” dedi.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar