BIST9.645,02%-0,50
USD32.5251%0.01
EURO34,8410%0.58
ALTIN2.429,69%-0.13
Siyaset

AK Parti'li Yazıcı'dan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'sözde Cumhurbaşkanı' sözlerine tepki göstererek, "Çok vahim bir durum, bu aynı zamanda aziz millete de hakarettir" dedi.

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2021 17:38

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, AK Parti Kırıkkale 7'nci Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Başpınar Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen kongrede konuşan Yazıcı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik  'sözde Cumhurbaşkanı' sözlerini eleştirdi. Yazıcı, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na ne diyor görüyorsunuz değil mi? 'Sözde'. Çok vahim bir durum, bu aynı zamanda aziz millete de hakarettir. Dolayısıyla hiçbir şey üretemeyenlerin kafası küfürle dolu. Beynin üretken olması lazım. Dilinizi, Allah'ın verdiği bu enstrümanı iyi komuta etmek suretiyle güzel kullanmak zorundasınız. Güzel kullanmayanlara gerekli dersi aziz milletimizin gerektiği zaman vereceğine inancımız tam" dedi.

'HİÇ KİMSENİN DAYATMA HAKKI YOK'

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlere ilişkin konuşan Yazıcı, "Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanması bahane edildi. Orada bir eylem gerçekleştirilmeye çalışıldı. CHP, İstanbul’u temsil eden teşkilatıyla orada görüntü veriyor. Bu onaylanabilir bir davranış mıdır? Eleştiriye, gösteriye saygımız sonsuz. Vatandaş eleştirir, gösteri de yapar; ama hiç kimsenin dayatma gibi hakkı yoktur" diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar