BIST9.716,77%-0,05
USD32.4922%-0.23
EURO34,9332%0.23
ALTIN2.435,64%0.51
Siyaset

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'den, Davutoğlu ve Babacan mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Babacan ve Davutoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2020 16:39

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu için geçişte kullandıkları sözleri baz alarak eleştiride bulundu.  

"Seni yeniden programlasınlar"

Yönter ilk paylaşımında Babacan için, “Devasız Ali Babacan, mezarlıktan geçerken ıslık çalan korkak gibi... Kuru sıkı atıyor, Liderimizin sıkleti olmadığından içtiği süt kadar sallıyor! Züğürt Babacan, sim kartını yazan efendilerine söyle, seni yeniden programlasınlar, hiç olmazsa sefil kafana Bozkurt’u tanıtsınlar...!” ifadelerini kullandı. 

"İhanet edersem gelin yüzüme tükürün"

Yönter ikinvi paylaşımında ise, Davutoğlu'nun geçmiş yıllarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti için kullandığı sözleri olan “Eğer bir gün nefsi hesaplarımdan dolayı bana rüyamda dahi göremeyeceğim makamları altın tepsi de sunan adama ve o adamın davasına ve onunla yol yürüyenlerin sevgisine, muhabbetine ihanet edersem gelin yüzüme tükürün...” ifadelerini hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi. 

"Yüzüne tükürülecek bu şahsın her sözü yalandır, iftiradır” İzzet Ulvi Yönter'in bu mesajlarına, daha önce İyi Parti'den Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'ne geçen Hasan Seymen "Davutoğlu'nun böyle bir açıklaması yoktur"

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar