BIST9.722,09%0,80
USD32.5877%0.06
EURO35,0058%0.44
ALTIN2.422,50%-0.03
Siyaset

Melih Gökçek, Arınç'ı sert sözlerle eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek,Bülent Arınç'ın açıklamaları sonrası yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı'mın, ve Ak Partimizin fikri bu değil" diyerek tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
20 Kasım 2020 09:46

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala hakkındaki açıklamarı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bülent Arınç'ı eleştirdi. 

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi ve TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, 4 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın ve 3 yıldır tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala'nın tutukluluğuna Habertürk canlı yayınında 'Kavala'nın tutuklu kalmasına hayret ediyorum, Demirtaş'ın tahliyesi olabilir; delil uyduramazsınız, çocuk bile yazmaz bu iddianameleri' ifadelerini kullanmıştı. 

"Partime zarar vermemek için sustum"

Gökçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bülent Arınç'ın bugüne kadar bana sataşmalarına partime zarar vermemek için sustum. Ama bugün arınç teröristlere kol kanat geren, hatta çağrılarıyla isyana teşvik eden Demirtaş'a özgürlük istedi. Cumhurbaşkanı'mın, ve ak partimizin fikri bu değil. Sen ne biçim ak partilisin?'' diyerek tepki gösterdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar