BIST9.716,77%-0,05
USD32.4872%-0.25
EURO34,9429%0.26
ALTIN2.435,03%0.49
Siyaset

Dünya bu videoyu konuşuyor! “Erdoğan sıradaki kurbanını seçti”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın NATO zirvesinde İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın omzunu sıktığında ortaya çıkan sıcak görüntüler dünya gündemine damga vurdu. Söz konusu anları paylaşan bir sosyal medya hesabı, “Erdoğan sıradaki kurbanını seçti” yorumunu yaptı.

Abone OlGoogle News
01 Temmuz 2022 15:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen NATO Zirvesi'nde İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile yaşadığı diyalog sosyal medyada viral oldu. Erdoğan'ın toplantı öncesinde Johnson'ın arkasından yaklaşarak elini omzuna koyduğu anlar çok fazla paylaşılarak yorum aldı.

Erdoğan ile Johnson arasındaki diyalog dünya basınında da gündem oldu. Bir sosyal medya hesabında "Erdoğan sıradaki kurbanını seçti" yorumu yapıldı.

Erdoğan, Boris Johnson’ın omzunu sıktı

İki lider arasında NATO Zirvesi'nin bugünkü kapanış oturumunda da ilginç anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salona girdiği sırada masada oturan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı görünce arkadan sessizce yaklaşarak omzunu sıktı. Johnson arkadan uzanan elin kime ait olduğunu bir anda fark edemeyip arkasına döndüğünde karşısında Erdoğan'ı görünce iki lider arasında eğlenceli dakikalar yaşandı.

“Çok güzelsin” sohbeti zirveye damga vurmuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile konuştuğu sırada parmağıyla İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı işaret etmişti. Johnson ise Erdoğan'a Türkçe olarak "Çok güzelsin" demiş, Erdoğan Johnson'a aynı şekilde karşılık verince salondan kahkaha sesleri yükselmişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar