BIST9.693,46%1,77
USD32.5%-0.09
EURO34,6901%0.01
ALTIN2.495,05%0.43
Siyaset

Sırbistan Cumhurbaşkanı'nın dikkatini çeken Erdoğan anekdotu: Rüzgar halıları kaldırdığında baktım ki…

Bugün Türkiye’ye ziyaret gerçekleştiren Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından karşılandıktan sonra düzenlenen törende dikkatini bir olayı basınla paylaştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone OlGoogle News
18 Ocak 2022 21:47

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in dikkatini çeken bir anekdotu paylaştı.

“Başka hiçbir ülkede görmedim. Rüzgar halıları kaldırdığında baktım ki…”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in dikkatini çeken bir anekdotu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaştı. Altun, paylaşımında, “Sırbistan Cumhurbaşkanı Sayın Aleksandar Vucic: Başka hiçbir ülkede görmedim. Rüzgar halıları kaldırdığında baktım ki kameramanı, fotoğrafçısı sağına soluna bakmadan, kimseyi beklemeden el ele verip düzeltiyorlar. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 
 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar