BIST9.556,94%0,28
USD32.4968%0.08
EURO34,8236%0.48
ALTIN2.489,00%1.08
Sağlık

Bakan Koca duyurdu! Aşılamada yarın yeni kademeye geçiliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarından itibaren müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri ile üniversitelerde öğretim üyelerinin ve personellerinin de aşılanmasına başlanacağını duyurdu.

Abone OlGoogle News
08 Haziran 2021 19:13

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programında yeni bir kademeye daha geçildiğini belirterek, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin yarından itibaren aşı olmaya başlayabileceklerini açıkladı.

"Her geçen gün yeni meslek grupları ekleniyor"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

Üniversiteler için de aşı müjdesi

Öte yandan Bakan Koca, Twitter hesabından bir paylaşımda daha bulunarak, üniversitelerde öğretim üyelerinin ve personellerinin aşılanmasına da yarın başlanacağını belirtti.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda, “Bir meslek grubu daha aşı programında yerini alıyor. Üniversitelerimizin Eylül'de yüz yüze eğitime başlayabilmesi için öğretim üyelerimizin ve üniversite personellerinin aşılanmasına da yarın başlıyoruz. Bu güce güvenin.” ifadelerini kullandı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar