BIST9.530,47%-0,18
USD32.4889%0.06
EURO34,7823%0.36
ALTIN2.478,12%0.64
Sağlık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Rehavete kapılmamalı” deyip açıkladı: Vakalarda artış eğilimi var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde son bir haftada koronavirüs vakalarında artış eğiliminin olduğunu açıkladı.

Abone OlGoogle News
16 Ekim 2020 12:08

Erzurum'da bir takım ziyaretlerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde son bir haftada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında artış eğiliminin olduğunu belirtti.

“Büyük şehirlerde artış var”

Ne yazık ki İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyük şehirlerde artış olduğu görülüyor” diyen Bakan Koca rehavete kapılmaması uyarısında bulundu. Bakan Koca, pandemi için gerçekleştirilen tedbirlerin sadece koronavirüsten değil diğer solunum yolu enfeksiyonlarından da koruduğunun altını çizdi.

“Bu felakete karşı direncimizi koruduk”

"Koronavirüs salgınına karşı 7 aydır gecesiz gündüzsüz bir mücadele veriyoruz. Güçlü sağlık altyapımız, nitelikli ve fedakar sağlık çalışanlarımız, güçlü kamu kaynaklarımız sayesinde dünyadaki birçok ülkenin aksine bu felakete karşı direncimizi koruduk." diyen Bakan Koca, bölgedeki durumu yerinde görmek müdahale gerektiren durumlar için çözüm bulmak adına Erzurum'da bulunduğunu dile getirdi. Koca, bölgedeki yetkililerle yapılacak görüşmelerden sonra kamuoyuna yine açıklama yapacak.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar