BIST9.716,77%-0,05
USD32.4821%-0.26
EURO34,9334%0.23
ALTIN2.437,05%0.57
Otomobil

Yeni Opel Mokka Türkiye'de satışa sunuldu

Opel'in uzun süredir üzerinde çalışmalar yapıp tamamen yenilediği Mokka, Avrupa pazarından sonra Türkiye'de de satışa sunuldu. Son derece modern ve bir o kadar da sportif görünüme sahip Mokka, sürücü odaklı birçok özelliği standart olarak sunsa da fiyat konusunda biraz şaşırtmış durumda.

Abone OlGoogle News
16 Haziran 2021 17:23

Alman otomobil devi Opel, Mokka model otomobilini Avrupa pazarında benzinli, dizel ve elektrikli motor seçenekleriyle birlikte kısa bir süre önce satışa sunmuştu. B-SUV modelin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı merak konusu olmuşken Opel, sadece benzin motor seçeneğiyle birlikte tamamen yenilenen Mokka'yı Türk müşterilerinin beğenisine sunduğunu açıkladı.

3 farklı donanım paketine ve 130 beygir güç üreten 1,2 litrelik motora sahip yeni Oppel Mokka, son derece modern ve yenilikçi tasarımıyla birlikte rakiplerinin arasında yerini aldı. Fıstık yeşili gibi canlı renk seçeneklerine ve siyah renkli kaput opsiyonuna sahip yeni model, 365 bin 900 TL'den başlayan fiyatlara sahip.

Mokka'nın elektrikli versiyonu, 2022 yılında satışa sunulacak

Opel'in hedeflerinden biri, benzinli motor seçeneğiyle birlikte elektrikli Mokka'yı da aynı anda satışa sunmaktı. Yapılan açıklamaya göre elektrikli Mokka-e'nin satış tarihi, 2022 yılına ertelendi. Şu anda satışa sunulan yeni Mokka, AT8 şanzımanla kombinlenebilen 1,2 litrelik turbo beslemeli benzinli motorla birlikte geliyor. 130 beygir güç üreten yeni model, Elegance, GS Line ve Ultimate olmak üzere 3 farklı donanım paketine sahip.

 

PSA grubunun CMP platformu üzerine inşa edilen Yeni Opel Mokka'nın en büyük özelliklerinden biri, markanın ileri tarihlerde üretim bandından çıkaracağı tüm modellerde görmeyi beklediğimiz Opel Vizör tasarımına ve tamamen dijital kokpite sahip olması.

Opel Mokka, birçoğu standart donanımda yer alan 16 farklı sürüş desteğine sahip. Standart olarak sunulan özelliklerin arasında yaya algılama özellikli acil fren sistemi, ön çarpışma ikazı, aktif şerit takip sistemi, 180 derece panoramik geri görüş kamerası ve dur kalk özellikli hız sabitleme sistemi gibi teknolojiler yer alıyor. 

10 inç ve 7 inç olmak üzere iki farklı multimedya ekranı seçeneklerine sahip Mokka, Pure Panel adı verilen tamamen sürücü odaklı dijital bir kokpite sahip. Farklı renk, jant ve siyah kaput opsiyonları bulunan yeni B-SUV üyesinin fiyatı ise 365 bin 900 TL'den başlıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar