BIST9.712,81%0,70
USD32.5159%-0.12
EURO34,8197%-0.12
ALTIN2.428,49%-0.07
Medya

Metin Akpınar'dan bomba Cem Yılmaz itirafı!

"Komiklik" adı altında yalnızca bel altı şakalarla gündeme gelen Cem Yılmaz’a oyuncu Metin Akpınar’dan sert bir eleştiri geldi. Akpınar katıldığı bir televizyon programında Yılmaz’ın oyunculuğunu beğenmediğini resmen itiraf etti.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2021 09:12

Oyuncu Metin Akpınar, katıldığı bir televizton programında konuşmasının bir bölümünde Cem Yılmaz'ı değerlendirdi. Stand-up komedinin zeki insanların yaptığı bir mizah unsuru olduğunu söyleyen Akpınar, konu Cem Yılmaz'a geldiğinde ise şöyle konuştu:

"Cem Yılmaz'ı beğenirim, çok zeki bir çocuk, mükemmel işler yapıyor çok takdir ediyorum ama oyunculuk kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil, stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama, tipleme de daha büyük başarılar bekliyor insan. Ben bekliyorum, Allah biliyor"

Cem Yılmaz'dan cevap

Akpınar'ın bu sözlerinin ardından bir açıklama da Cem Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, Akpınar'ın "İnsanlığın Lüzumu Yok" oyununu izlediğini söyleyerek, kendisini izlemesini istedi.

İşte Yılmaz'ın o sözleri;

"Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun,teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin “İnsanlığın Lüzumu Yok” oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün O da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum." dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar