BIST9.524,59%-0,06
USD32.6492%0.37
EURO34,8324%0.42
ALTIN2.518,96%1.39
Medya

23. bölüm 2. fragman yayınlandı! Teşkilat dizisinde Squid Game detayı

TRT 1’in fenomen dizisi Teşkilat’ın 23. bölümünün yayınlanan 2. fragmanında Squid Game esintisi göze çarptı.

Abone OlGoogle News
19 Kasım 2021 14:46

TRT 1’de seyircileri ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisinin yayınlanan yeni fragmanı izleyicilerin merak duygusunu kabarttı.

23. bölümün yayınlanan ikinci fragmanında izleyicilerin merak duygusunu kabartan detay ise dünya çapında en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Squid Game dizisinden esintinin yer alması.

 

İmaj değişikliğine giderek olduklarından çok daha farklı biri gibi görünen Serdar-Zehra çiftinin kişilerin canını ortaya koyduğu yapılanmanın tam ortasına düşmesi Teşkilat 23.bölüm 2.fragmanında aksiyonu kat be kat çoğalttı. Kişilerin ölümle buruna getirildiği oluşuma dahil edilenlere Teşkilat yeni bölüm fragmanında adeta piyonmuşçasına davranılması izleyenlerin Squid Game dizisinden esintilerin olduğu şeklinde yorumlamasına ortam hazırladı.

 

Dikkat çeken vahşi oyun

Seçilen kurbanlarla beraber oynanan oyununun kısaca özeti ise şu şekilde:

Kazanan ve kaybeden sistemine dayalı olarak yürütülen bu yapılanmada piyon muamelesi gören kişi şayet kaybeder ise akıllara durgunluk verici bir şekilde katlediliyor. Teşkilat 23.bölüm 2. fragmanında vahşice bir tutum içerisine girenlerin yaptıkları karşısında küçük dilini yutan Serdar&Zehra ateş püskürürken Yıldırım ise ''Hain olmamak... İşte en mühimi bu! Bu odada bulunup yüzümüze gülümseyen hainler. Tatlı renkli rüyalar.'' şeklindeki çıkışıyla ortalığı tozu dumana kattı. İşte, milyonların tüm dikkatini üzerine çeken o görüntüler…

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar