BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Medya

TRT'de yaprak dökümü: Bir üst düzey isim daha ayrıldı

TRT yönetiminde gerçekleşen görev değişikliğinin ardından kurum içerisinde bir üst düzey ayrılık daha gerçekleşti...

Abone OlGoogle News
08 Ekim 2021 16:44

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda (TRT) kısa bir süre önce Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Ahmet Albayrak, Genel Müdürlüğe de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın atanmasıyla başlayan yenilenme süreci kuruma da yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde kanal koordinatörü Yahya Bostan’ın kurum ile yollarını ayırmasının ardından haber koordinatörü Mehmet Yeşilkaya da TRT Haber’deki görevini bıraktığını açıkladı.

Daha önce Flash TV, CNN Türk, TVNet, A Haber, 24 TV ve Habertürk TV'de çeşitli görevlerde bulunan Yeşilkaya ayrılık mesajını çalışma arkadaşlarıyla paylaştı.

İşte deneyimli ismin veda açıklaması:

1 Eylül 2017’de Ankara’ya geldiğim günü dün gibi hatırlıyorum. Puslu, sisli bir sonbahar sabahıydı. TRT Haber haber koordinatörü olarak başkentteydim. Hem Ankara’da gazetecilik tecrübesi yaşayacağım için hem de TRT gibi güçlü bir yayın kuruluşunda çalışacağım için çok heyecanlıydım.

O heyecanım hiç bitmedi. Bugün yaptığımız son haber toplantısına kadar da devam etti. 50 aya yaklaşan bu süreçte ekip arkadaşlarımla birlikte çok çalıştık, çok ürettik. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yaptık.

TRT Haber’in bu süreçte nereden nereye geldiğini Yahya Bey geçen hafta veda mesajında detaylı olarak sizlerle paylaştı; o yüzden tekrarlama gereği duymuyorum.

4 Yıldan fazla bir süredir yürüttüğüm TRT Haber’deki görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum.  Televizyon haberciliği ise devam edecek. Bu başarıda hepinizin katkısı çok büyük. Birlikte, bir ekip olarak bunu başardık. Ekrandaki sunucu arkadaşlarımızdan sahadaki muhabir/kameraman arkadaşlarımıza, kurgu ekibinden grafik servisine herkesin bu hikâyeye ayrı ayrı değerli katkıları oldu.  Bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu süreçte sonsuz anlayışı ve sabrı için sevgili eşime ve biricik kızıma da çok şey borçluyum. Onlara da hassaten teşekkürler.

Hoşça kalın.

Mehmet Yeşilkaya

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar