BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Medya

Çukur dizisinden ‘cennet’ rezaleti!

Show TV'de yayınlanan ve şiddete özendirdiği gerekçesiyle eleştirilen “Çukur” dizisi, yayımlanan final bölümünde büyük bir rezalete imza attı. Dini duygularla alay edercesine sergilenen sözde ‘cennet’ sahnesi büyük tepki çekti.

Abone OlGoogle News
08 Haziran 2021 11:11

Ekranlara getirdiği şiddet sahneleri nedeniyle bir dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 'lanet dizi' sözleriyle büyük tepki gösterdiği Çukur dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaparak dizi çöplüğündeki yerini aldı.

Yayınlanan sahneleri ile sürekli eleştirilen dizide gider ayak son bir rezalete daha imza atıldı.

 

 
 

Dini duygularla ‘alay’ ettiler!

Dizinin final sahnesinde dizideki karakterler ‘cennet’ gibi tasvir edilen bir yerde masada hep birlikte ‘rakı’ içerken sahnelendi. Dinimizin kutsal değerlerinden birisi olan ‘cennet’ olgusunu, rezilliklerine alet eden dizi ekibi bununla da kalmadı.

Sansürlenmedi

Sık sık RTÜK’ten ceza yiyen dizinin son sahnesinde içilen ‘rakı’lar sansürlenmedi. Her yaştan izleyicinin ekran başında olduğu bir saatte yayınlanan dizide, alenen ve göstere göstere içki sahnesinin gösterilmesi duyarlı vatandaşlardan da tepki çekti.

‘İçki’ yasaklarını protesto edercesine sergilenen rezil görüntülerle ilgili RTÜK’ün kanala nasıl bir ceza keseceği merak ediliyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar