BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Medya

Mahsun Kırmızıgül Bergen'i topa tuttu! O sahneyi görünce apar topar dışarıya çıkmış

Mahsun Kırmızıgül, başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın rol aldığı Bergen filmini izlemeye gittiğini ancak filmde Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen şarkılarını seslendirmesinden rahatsız olduğunu belirterek salonu terk ettiğini ifade ederek eleştiride bulundu.

Abone OlGoogle News
07 Mart 2022 14:12

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yıllar önce adım attığı yönetmenlik alanında da başarılı işlere imza atan Mahsun Kırmızıgül, vizyona girmesiyle gündemden düşmeyen Bergen filmine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Filmi izlemeye gittiğini ancak şarkıların başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah tarafından seslendirildiği kısımlarda sinema salonunu terk ettiğini ifade etti.

 

 
 

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı Bergen filmini hem şarkıcı hem de yönetmenlik yapan Mahsun Kırmızıgül'den eleştiri geldi. 

 

 
 
Sinemadan çıkıp gittiğini ifade etti
 
Mahsun Kırmızıgül, "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum" dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kırmızıgül, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

Farah Zeynep Abdullah'a 'amatör' dedi

"Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim." 

Sosyal medya Mahsun Kırmızıgül'ün bu açıklamalarının ardından ikiye bölündü. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar