BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Medya

Müge Anlı bile şaşkına döndü! Annesi katil çıktı

ATV Müge Anlı canlı yayınında kızı Kezban Nur Kuşbaba'yı arayan ayakkabı boyacısı babanın ifadeleri herkesi şoke etti! Kezban'ın annesinin katil olduğu ortaya çıktı.

Abone OlGoogle News
20 Ocak 2022 16:52

ATV'de canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün akıllara durgunluk veren bir olay ekranlara getirildi! 16 Ocak'tan bu yana Çatalaca'da yaşayan 15 yaşındaki kızı Kezban Nur Kuşbaba'yı arayana ayakkabı boyacısı baba Nevzat Kuşbaba'nın anlattıkları sunucu Müge Anlı'yı çileden çıkardı. 

'Evlendiğin insanı hiç mi araştırmazsın'

Kezban'ın ilk evliliğinden dünyaya geldiğini anlatan babanın, Kezban'ın annesinin 'eski kocasını sevgilisiyle bir olup öldürmek' suçundan 6 yıl hapiste yattığını duyan  'Evlendiğin insanı hiç mi araştırmazsın' diye isyan eden Müge Anlı, erkeklere hitaben yaptığı konuşmada, 'Bir kadın bulduğunuzda hemen atlamayın, bir araştırın' diye mesaj verdi.

16 Ocak Pazar günü İstanbul Çatalca'da kaybolan ve anne-babasının 5 gündür haber alamadığı Kezban Nur olayının perde arkası hem Müge Anlı'yı hem de stüdyodakileri şaşkına çevirdi.

15 yaşındaki Kezban Nur Kaltan 5 gündür kayıp!

Evden parktaki kardeşlerinş kontrol etme maksadıyla çıktığı belirtilen Kezban Nur'un kendisinden 11 yaş büyük sevgilisi Cumali Kaltan ile kaçmış olabileceğini belirten baba, 'Kızım ne olursun dön, senden vazgeçemem' diye gözyaşı döktü ancak anlattığı hikayedeki bazı detaylar Müge Anlı'nın tabiri caizse sinirini hoplattı.

Müge Anlı'dan Cumali Kaltan'a seslendi: Kızı kaçırdıysan vazgeç

Kezban'ı ailesiyle istemeye de geldiği öğrenilen Cumali'nin ise Kezban Nur'dan haberi olmadığı ve kendisini en son 15 gün önce gördüğünü Cumali'nin jandamraya haber vermesiyle kızını geri alabildiği detayını vurgulayan Müge Anlı, Cumali'ye 'Kaçırdıysan gel vazgeç, hapse girersin, yalının dolmasını bile beklesen, çoluk çocuğunu göremeden hapiste kalırsın' diye mesaj verdi.

Ayakkabı boyacısı babanın anlattıklarıyla şüpheye düşen ve tepki veren Müge Anlı, özellikle Kezban Nur'un annesinin 'hapse girdiği'ne ilişkin detaya çok takıldı. 

Müge Anlı Kezban'ın 'Kezban'ın annesi Ezine Çelik' detayının üzerinden ilerleyerek hakkında çıkan haberleri okumasının ardından şoke eden gerçekler ortaya çıktı. 

Konu Kezban iken annenin hikayesi programa bomba gibi düştü

Kezban'ın annesinin, imam nikahlı eşi Adnan Tekin'i, 19 yaşında iken, kocasının çocukluk arkadaşı Cengiz Özkan ile bir olup öldürmekten 6 yıl hapis cezası aldığı ve Nevzat Kuşbaba'nın da kızının annesi Ezine ile, ablası vasıtasıyla tanıştığı detayları Müge Anlı'nın dikkatini çekti. Nevzat Kuşbaba, ablasının eski eşi ile beraber hapis yattığını ve o vasıta ile tanıştırıldığını aktardı.

Anne Ezine Çelik çifte cinayete karışıp idam cezası almış!

Müge Anlı bu detayların ardından, Ezine Çelik'in aynı zamanda imam nikahlı eşinin evine sıygun amaçlı getirdikleri Mustafa Demir'i de öldürerek çifte cinayete karıştığını, 2001'de idam cezası aldıklarını ve sornasında af ile 6 senede hapisten çıktıklarına dair detayları notlarında okuyup fark edince tepki vermekten kendini alıkoyamadı.

"Abiciğim evlenirken neyi araştırıyorsunuz, burcunu mu? Freedy'nin kabusu gibi"

Hem stüdyodakiler hem de Müge Anlı şaşkınlıkla olayları yorumlarken, Nevzat Kuşbaba, eski eşi ile kendisini tanıştıran ablasının ısrarla katil Ezine Çelik için 'Ablacığım bu bizim gelinimiz olacak' dediğini ve bu sebeple hiç araştırmadığını vurguladı. Müge Anlı bu açıklamaya sinirlenerek "Abiciğim evlenirken neyi araştırıyorsunuz, burcunu mu? Freedy'nin kabusu gibi" diyerek tepki gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı sert'in yarınki bölümünde Kezban Nur Kuşbaba olayının detayları işlenmeye devam edecek...

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar