BIST9.079,97%3,10
USD32.3451%0.16
EURO35,1123%0.12
ALTIN2.312,96%1.56
Medya

TRT Haber gündüz kuşağında devir-teslim: O isim ekrana geliyor

Deneyimli isim Ahmet Görmez, TRT Haber, Haber Koordinatörlüğü görevine atandı. Görmez, TRT Haber’in programı Satırbaşı’ndan ayrıldığını sosyal medya hesabından paylaştı...

Abone OlGoogle News
15 Ocak 2022 17:38

TRT Haber’de yaşanan üst düzey atamaların ardından en son Afganistan’daki özel haber ve yayınları ile dikkat çeken deneyimli isim Ahmet Görmez, TRT Haber Haber Koordinatörlüğü görevini üstlenecek.

22 yıldır gazetecilik yapan Görmez, sahadaki çalışmalarının yanı sıra TRT Haber’de Satırbaşı programını sunuyordu.

Yapılan görev değişikliğinden sonra Görmez, Satırbaşı programında artık yer almayacağını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu; “Bir kişisel not bırakayım buraya… Satırbaşı’na bu kez virgül değil, nokta koyduk. Her sabah çok keyif alarak sizlerle birlikte olduğum ekranlara bir süre ara vereceğim. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününden itibaren TRT Haber’de Haber Koordinatörü olarak göreve başladım. Geride kalan uzun yıllar, aylar, özel yayınlarda hiçbir zaman yalnız bırakmayan, mesajlarıyla destek veren tüm izleyicilerimize çok teşekkürler. Satırbaşı sizlerle ve desteklerinizle çok keyifliydi… Bu fotoğraf 7 Ocak 2022’deki son Satırbaşı yayınının hatırası… Şimdi yeni bir görev ve sorumluluklar vakti…”

Gündüz Ekranı Çimen’e Emanet

Bu paylaşımdan sonra gözler Ahmet Görmez’den boşalan yayın saatini kimin alacağına çevrildi. Görev değişikliğinin ardından TRT Haber’in gündüz kuşağı, ekranların sevilen yüzü ve TRT Haber Ana Haber’i de sunan Fatih Çimen’e emanet edildi. İki isim Satırbaşı programının gerçekleştirildiği TRT 15 Temmuz Stüdyosu’nda devir- teslimi gerçekleştirdi, birbirlerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar