BIST9.688,55%1,72
USD32.5913%0.19
EURO34,8580%0.50
ALTIN2.492,24%0.31
Medya

Bülent Ersoy'un yaptıkları kemalistleri kudurttu: Anıtkabir'de o gün neler oldu?

Bülent Ersoy'un tekerlekli sandalye ile gittiği Anıtkabir ziyaretinde bir denizci askerin Ersoy'a şemsiye tutarak eşlik ettiği fotoğrafa Twitter'da linç yağıyor.

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2022 11:23

Bülent Ersoy'un Anıtkabir'i ziyaret ettiği görüntüler sosyal medyaya damga vurdu.

Tekerlekli sandalyeyle yağmur altında gittiği Anıtkabir'de bir askerin şemsiyeyle Ersoy'a eşlik etmesi tepki topladı. Ersoy'un tekerlekli sandalye ile geldiği Anıtkabir'de bir denizci askerin kendisine şemsiye tutmasına sosyal medyada 'Senin ayrıcalığın ne' gibi yorumlar gelirken, Ersoy'un ününü kullandığı yönünde de çok sert yorumlar yer aldı. 

Bülent Ersoy dün konser için gittiği Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti. 

 

 
 

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy’a bir askerin yağmurdan korunması için şemsiye tuttuğu görüldü.  Bu durum ise sosyal medyada tepki topladı.

'Şehit yakını mısın, savaş gazisi misin'

Bülent Ersoy'un şan ve şöhretini iltimas görmek için kullandığına yönelik sert eleştiriler yapılırken, dikkat çeken tepkilerden biri de 'Şehit yakını mısın, savaş gazisi misin' şeklinde oldu.

"Servetini Mehmet çik Vakfı'na bağışlayacak olan Ersoy'a bir 'saygı gösterisi' "diyenler de oldu

Sosyal medyada tepkili yorumlar başı çekse ve böyle bir fotorğafın 'kabul edilemez' olduğu yönünde yorumlar yer alsa da, bazı sosyal medya kullanıcıları, bu hareketin servetini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıklayan Bülent Ersoy’a bir 'saygı gösterisi' olabileceğini savundu.

Bülent Ersoy'a gelen tepkilerden bazıları ise şöyle:

-Bülent Ersoy a şemsiye tutan subayı eleştirenler boş yapmayın kadın askerlik yapmış hemde bahriyeli olarak...

-TSK'nın subayı, Anıtkabir'e giden Bülent Ersoy'a şemsiye tutmuş. Korumaları, yardımları olan birine bu yapılan kabul edilemez. Ayrıca Anıtkabir'deki askerlerin disiplini bambaşkadır. Kimseye ayrıcalık tanınmaz, tanınamaz.

-Anıtkabir, Bülent Ersoy taklidi yapan tekerlekli iskemleli Temperyen Şövalyesi, şemsiye tutan komutan, ilk hedefimiz Akdeniz ileri diyen abla, beyaz Converse’li polis, muhteşem kareyi görüntüleyen abi. Son akşam yemeği tablosu solda sıfır kalır. Büyük klasik olur bu.

-Türk subayının görevi Bülent Ersoy'a şemsiye tutmak mı?

-TSK'nın subayının görevi Bülent Ersoy'a şemsiye tutmak değildir. Kimse de buradan bir hümanizm falan çıkarmaya çalışmasın. TSK Bülent Ersoy'un kendi egosunu tatmin edeceği bir kurum değildir. Buna müsaade edenleri de bu halk unutmaz...

-Yorumsuz demek isterdim ama kanıma dokundu

-TSK'da komutan olan şahıs Bülent Ersoy'a şemsiye tutuyor.. Nerdeeen nereye. 1000 yıllık Türk ordusunu 10 yılda ne hallere düşürdüler...

-Bütün servetini Mehmetçik vakfına bağışlayan Zeki Müren görse utanırdı ..

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar